Over Mediplus – Mediplus Eemland – Amersfoort

Mediplus Eemland

Mediplus Eemland

Mediplus, een erkend medisch speciaalzaak, is een samenwerkingsverband van twaalf apotheken in Amersfoort en Leusden. Mediplus heeft zich een belangrijke plaats verworven op het gebied van medische artikelen, sportverzorging en zorg.

Onze producten
Header afbeelding

Welkom bij Mediplus

De filosofie van het bedrijf is naast het leveren van een goed product, streven naar een juiste advisering en optimale productbegeleiding.

Over Mediplus

Mediplus is in 1997 ontstaan door samenwerking van apotheken in Amersfoort en Leusden, om de cliënten nog beter van dienst te zijn. Mediplus is een medisch speciaalzaak. Dit betekent dat we werken volgens de normen van SEMH. Inmiddels zijn er twaalf apotheken verenigd in Mediplus.

De telefoon van Mediplus schakelt door naar de voicemail als er niet wordt opgenomen. Hier kan een bericht of een bestelling worden ingesproken, zodat deze de volgende werkdag kan worden verwerkt.
Voor spoedgevallen (niet voor normale bestellingen) buiten openingstijden van Mediplus en uw apotheek, is de Dienstapotheek Eemland bereikbaar via telefoonnummer 033 -432 85 00.

De deelnemende apotheken zijn:

– Euterpe de Tolgaarde
– Hoogland – Nieuwland
– Jansen – Soester
– Java – Vermeer
– Kattenbroek – Vondelplein
Keyser Zielhorst