Incontinentie – Mediplus Eemland – Amersfoort

Mediplus Eemland

Mediplus Eemland

Mediplus, een erkend medisch speciaalzaak, is een samenwerkingsverband van twaalf apotheken in Amersfoort en Leusden. Mediplus heeft zich een belangrijke plaats verworven op het gebied van medische artikelen, sportverzorging en zorg.

Onze producten
Header afbeelding

Welkom bij Mediplus

De filosofie van het bedrijf is naast het leveren van een goed product, streven naar een juiste advisering en optimale productbegeleiding.

Incontinentie

Incontinentie is een lichamelijk ongemak waar meer dan een half miljoen Nederlanders last van hebben. Er zijn tal van hulpmiddelen die het mogelijk maken een normaal leven te leiden wanneer u last heeft van incontinentie.

Mediplus geeft deskundig advies en begeleiding en kiest samen met u het juiste product. Wij hebben hiervoor een continentieverpleegkundige in dienst.

Wij hebben diverse proefpakketjes op voorraad die wij u kunnen toesturen, voordat u beslist welk materiaal u gaat gebruiken.
Met een verwijzing van uw arts worden uw incontinentiematerialen vergoed door uw zorgverzekeraar. Mediplus handelt dit rechtstreeks voor u af.