Verbandkoffers – Mediplus Eemland – Amersfoort

Mediplus Eemland

Mediplus Eemland

Mediplus, een erkend medisch speciaalzaak, is een samenwerkingsverband van twaalf apotheken in Amersfoort en Leusden. Mediplus heeft zich een belangrijke plaats verworven op het gebied van medische artikelen, sportverzorging en zorg.

Onze producten
Header afbeelding

Welkom bij Mediplus

De filosofie van het bedrijf is naast het leveren van een goed product, streven naar een juiste advisering en optimale productbegeleiding.

Verbandkoffers

U kunt bij Mediplus terecht voor een verbandkoffer die voldoet aan de opgestelde eisen. Enkele eisen die hiermee gemoeid gaan:

+ De verbandkoffer moet voor iedereen binnen handbereik zijn, d.w.z. binnen een halve minuut bereikbaar.
+ De verbandkoffer moet opvallend, op ooghoogte, middels een klem aan de wand bevestigd zijn en door signalering snel bereikbaar.
+ De verbandkoffer moet voldoende ruimte bieden om de noodzakelijke aanvullingen te herbergen.
+ De verbandkoffer moet regelmatig op zijn inhoud worden gecontroleerd, afhankelijk van het risicoprofiel van het bedrijf en het gebruik van de inhoud; bij voorkeur elk half jaar maar minimaal eenmaal per jaar. Dit kan op basis van een onderhoudscontract bij Mediplus gedaan worden.
+ De verbandkoffer is gebaseerd op een zogenaamde werkunit. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden kunnen bedrijven en organisaties kiezen uit meerdere samenstellingen gebaseerd op het risicoprofiel van de organisatie. Kantoor, werkplaats of magazijn hebben dus verschillende units.

Hebt u een nieuwe verbandkoffer nodig of moet de verbandkoffer gecontroleerd worden, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of bezoekt u ons in onze winkel.